Zorgverleners

Brussen Jonge Mantelzorgers zorgverleners

Aandacht voor brussen en jonge mantelzorgers
lijn xbrain

 

Naast individuele begeleiding bied ik ook EFT-workshops en -trainingen aan. Hierbij richt ik mij vooral op de doelgroep brussen en jonge mantelzorgers, omdat zij nog dikwijls over het hoofd worden gezien. Ik ben zelf een brus. Mijn tweelingbroer is onder andere gediagnosticeerd met ADHD en Asperger (autisme).

Een stabiele en krachtige zus of broer zijn
lijn xbrain

 

Vanuit ervaring weet ik dat binnen een gezin met meerdere kinderen er regelmatig meer aandacht is voor het zorgbehoevende kind. Dit terwijl brussen en jonge mantelzorgers vaak met veel rond blijven lopen: schuldgevoelens, zorgen, piekergedrag. Ze kunnen een ondergeschikte en verzorgende rol aannemen ten behoeve van het gezin en dit is niet altijd in hun eigen belang. Brussen en jonge mantelzorgers mogen leren om hun eigen grenzen te stellen en zichzelf belangrijk te vinden. Er mag ook aandacht zijn voor waar zij tegenaan lopen en behoefte aan hebben. Ik neem deze doelgroep dan ook graag mee op weg, zodat ze leren meer op zichzelf te vertrouwen, eigen keuzes te maken en zichzelf op nummer 1 te zetten.

Vragen?


Wil je meer weten over de mogelijkheden en een offerte aanvragen? Of wil je eerst meer over mij weten? Stel gerust je vragen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook altijd eerst een oriënterend gesprek aanvragen. 


 

Brus, ervaringsdeskundige, expert en jongerencoach Debbie Vink
Ik hoor graag van je! Debbie Vink

Bel of App mij gerust!

06 - 2124 8485

Wat zijn de mogelijkheden?
lijn xbrain

 

 EFT-workshop

Tijdens een drieënhalf uur durende workshop wordt er aandacht besteed aan de basisprincipes van EFT, hoe te kloppen en wanneer in te zetten. Daarnaast wordt er alvast een begin gemaakt met het loslaten van negatieve gedachtes, emoties, patronen en/of overtuigingen.

 EFT-training

Gedurende drie ontmoetingsmomenten wordt er niet alleen aandacht besteed aan EFT, maar ook aan waar een ieder tegenaan loopt thuis en op school. In een veilige setting mogen de deelnemers (weer) contact leren maken met zichzelf, maar ook met de ander zonder zichzelf daarin te verliezen.

 Verwendagen

Mocht je als gemeente, CJG of jeugdteam meer willen aanbieden aan deze doelgroep dan alleen een mantelzorgwaardering, dan kan er onder andere gedacht worden aan een verwendag. Een dag speciaal georganiseerd voor brussen en jonge mantelzorgers, zodat ze zich echt gezien en gewaardeerd voelen! Ik denk graag mee met de invulling van zo’n dag.