Ouders & Verzorgers

voor ouders en verzorgers

Voor jou als ouder of verzorger
lijn xbrain

 

Maak jij je weleens zorgen over je kind, omdat hij/zij zich teveel laat beïnvloeden door anderen? Heb je het idee dat jouw zoon/dochter met zichzelf in de knoop zit?
Wil jij graag dat jouw kind krachtiger in het leven staat en meer in verbinding met zichzelf?

 

Ik help jouw kind graag op weg
lijn xbrain

 

Als wegwijzer voor jongeren loop ik graag een aantal sessies met jouw kind op, om op een snelle en effectieve manier tot de kern te komen. Hierin werk ik vanuit het kind zelf, vanuit zijn/haar wensen en behoeftes. Ik zet diverse tools en mijn eigen intuïtieve kennis en wijsheid in.

Vragen?


Heb je nog vragen voordat je jouw kind wilt aanmelden? Stel ze gerust en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook altijd eerst een kennismakingsgesprek met mij aanvragen. 


 

Debbie Vink
Ik ontmoet jullie graag! Debbie Vink

Bel of App mij gerust!

06 - 2124 8485

Overige mogelijkheden
lijn xbrain

 

 EFT-workshop

Naast individuele begeleiding bied ik ook EFT-workshops aan. Tijdens de drieënhalf uur durende workshop leer je samen met je kind de basisprincipes van EFT, hoe te kloppen en wanneer in te zetten. Daarnaast maken jullie alvast een begin met het loslaten van negatieve gedachtes, emoties, patronen en/of overtuigingen. Het werkt verbindend, bevrijdend en je leert elkaar ook nog eens beter kennen in een ontspannen setting.

Aankomende workshops


Ben je geïnteresseerd in 1 van mijn workshops? Houd dan de website in de gaten of stuur mij alvast een berichtje.


 

eft-haalt-je-weer-uit-de-knoop__959x480.jpg