Jongeren

Wat ik voor jou, als jongere, kan betekenen

Voor als je het even niet meer weet
lijn xbrain

 

Zit jij weleens met jezelf in de knoop of heb je het idee dat je omgeving jou helemaal niet begrijpt? Word je geteisterd door negatieve gedachtes en vind je het leven een opgave? Pieker je vaak en lig je ’s nachts zelfs wakker van al je (kop)zorgen?

Blijf er niet mee rondlopen!
lijn xbrain

 

Zegt zij makkelijk. Nou ik weet als geen ander hoe ongemakkelijk het is om aan te geven dat het niet goed met je gaat, hoe onprettig het aanvoelt om te vertellen wat er werkelijk allemaal in je omgaat.

 

Het leven mag ook leuk zijn
lijn xbrain

 

Maar ik weet nu ook hoe ik ermee om kan gaan en hoeveel lichter het leven aan kan voelen. Dat ik nu eindelijk kan zeggen dat mijn leven leuk is! En dat is toch dat awkward gevoel wel waard? Dat je weet dat er binnen een aantal ontmoetingen ruimte is gecreëerd voor lichtheid en zachtheid? Vooral voor jezelf? Hoe fijn zou dat zijn?!

Vragen?


Heb je nog vragen voordat je je wilt aanmelden? Stel ze gerust en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook altijd eerst een kennismakingsgesprek met mij aanvragen. 


 

Brus, ervaringsdeskundige, expert en jongerencoach Debbie Vink
Ik ben er voor je! Debbie Vink

Bel of App mij gerust!

06 - 2124 8485

"Het belangrijkste in communicatie is te horen wat niet gezegd wordt."

Ik sta voor je klaar
lijn xbrain

 

Ik sta in ieder geval klaar voor jou! Al tappend kunnen we aan de slag gaan of we spelen het COACHEE!-spel. We kunnen mediteren of zetten andere (energetische) tools in. Niet om je ellenlang dingen voor te schotelen, nee we gaan samen lekker snel op een creatieve en intuïtieve manier naar jouw kern. Opschonen die hap! Let’s do it!

Jongeren fixed mindset growth mindset