Nine Star Ki

NSK Nine Star Ki Negen Sterren Ki Chinese astrologie

Wat is NSK of Negen Sterren Ki-astrologie?
lijn xbrain

 

NSK staat voor Nine Star Ki of Negen Sterren Ki en is een van de oudste vormen van de Chinese astrologie. NSK is onderdeel van de Vijf Elementenleer en maakt gebruik van:

  • Water
  • Hout
  • Vuur
  • Aarde
  • Metaal

 

Hoe werkt het?
lijn xbrain

 

Op basis van jouw geboortedatum kan ik uitrekenen welke Elementen – minimaal 1 en maximaal 3 – en de daarbij behorende competenties je al bij je geboorte hebt meegekregen. Daarnaast geeft het je inzicht in welke eigenschappen, de missende Elementen, je nog mag ontwikkelen in dit leven. Je kunt de te ontwikkelen eigenschappen terugvinden in je levenslessen.

Vragen?


Heb je nog vragen voordat je je wilt aanmelden? Stel ze gerust en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook altijd eerst een kennismakingsgesprek met mij aanvragen. 


 

Brus, ervaringsdeskundige, expert en jongerencoach Debbie Vink
Ik ontmoet je graag! Debbie Vink

Bel of App mij gerust!

06 - 2124 8485

"Een NSK-analyse geeft inzicht in jouw ontwikkelpad en kan heel goed gebruikt worden om jezelf en je omgeving beter te leren begrijpen."

 Breng jezelf in balans
lijn xbrain

 

Een persoonlijke en op maat gemaakte NSK-analyse is een prachtig startpunt van de coaching. Het geeft inzicht in wie je bent en geeft richting aan jouw leven. Op basis van de Vijf Elementen Karakteranalyse geef ik je advies over hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen en hoe je vrijer, lichter en vitaler in het leven kunt staan.  

Vijf Elementen Karakteranalyse


Een NSK-analyse kan momenteel niet zonder coaching aangevraagd worden. Je kunt ervoor kiezen om gedurende de sessie het advies op te nemen of je kunt een beknopte versie uitgewerkt in Word naderhand bij mij opvragen voor de meerprijs van € 45,- inclusief BTW.


 

NSK Nine Star Ki