Nieuw Systemisch Werken

Nieuw Systemisch Werken systeemopstelling

Krachtige en helende (familie)opstellingen
lijn xbrain

 

Stel jezelf eens voor dat je continue angstig bent, maar dat je niet weet waar het vandaan komt. Of dat je steeds een kritisch stemmetje in je hoofd hoort, dat zegt dat je er niet mag zijn of niet toe doet. Waar komt dat vandaan? Is het echt van jou of heb je het meegekregen vanuit jouw systeem?

 

Wat is een systeem eigenlijk?
lijn xbrain

 

Een systeem is een verzameling van losse elementen die met elkaar verbonden zijn door een bepaalde gemeenschappelijkheid. En deze gemeenschappelijke factor schept een band. Je kunt een systeem zijn met je vrienden, met je klasgenoten en met je sportclub. Jij bent zelf een individu, maar samen met je ouders en broertjes/zusjes vormen jullie een geheel als gezin: een gezinssysteem. En als je kijkt naar je ouders, grootouders en de ouders daarvoor en je zet deze op een rij, dan heb je een familiesysteem. En dit familiesysteem bestaat uit een vaderlijn en een moederlijn. Samen vormen ze je ouderlijn.

 

Je ouderlijn opstellen, het Aardse Systeem
lijn xbrain

 

In je ouderlijn kunnen bepaalde overtuigingen van generatie op generatie doorgegeven zijn. Wellicht iets moois als: ‘Ik weet wat ik kan en sta in mijn kracht’. Maar het kan ook iets zijn waardoor jij vastloopt in dit leven, niet de juiste keuzes kunt maken of niet in jezelf gelooft. Zou jij hier vanaf willen? En de blokkades willen oplossen? Dan kun je samen met mij een Aards Systeem opstellen. Het is belangrijk dat je echt het verlangen voelt om je systeem te openen om de ballast terug te kunnen geven aan de verantwoordelijke in jouw familielijn.

Ontdoe je van oude blokkades
lijn xbrain

 

Binnen Nieuw Systemisch Werken geef je oude ballast terug aan diegene die ook daadwerkelijk de sleutel heeft tot de oplossing. Dit kan een opa of oma zijn, maar het is waarschijnlijker dat het om een voorouder gaat van veel verder terug. En ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat een systeemopstelling werkelijk oplucht! Je hoeft niet langer gebukt te gaan onder negatieve overtuigingen, belastende emoties of zelfs fysieke klachten, die niet van jou zijn. 

Vragen?


Heb je nog vragen voordat je je wilt aanmelden? Stel ze gerust en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook altijd eerst een kennismakingsgesprek met mij aanvragen. 


 

Brus, ervaringsdeskundige, expert en jongerencoach Debbie Vink
Ik ontmoet je graag! Debbie Vink

Bel of App mij gerust!

06 - 2124 8485

"Het Aardse Systeem opent deuren door signalen af te geven en te spiegelen. Het Zielssysteem herinnert je aan dat wat nog openstaat uit eigen eerdere levens en wat je je aan kwaliteiten en wijsheid mag herinneren in relatie tot jouw levensopdracht. Dat is het nieuwe Systemisch Werken."

Nieuw Systemisch Werken familieopstelling

Vorige levens herinneren, je Zielssysteem
lijn xbrain

 

Naast het Aardse Systeem, waarbij je door je omgeving gespiegeld wordt, kun je ook herinneringen of sensaties hebben waarvan je niet kunt plaatsen waar ze vandaan komen. Je kunt irreële angsten hebben, mensen herkennen die je helemaal niet eerder hebt ontmoet of plekken herkennen waar je nooit eerder bent geweest. Dit kunnen (flarden van) herinneringen zijn vanuit eerdere ervaringen. Door het opstellen van jouw eigen Zielssysteem krijg je inzicht in je oude zielslevens en wat je mee hebt genomen in dit leven. Daarnaast kun je ook je kwaliteiten en talenten vanuit vorige levens, die bijdragen aan jouw levensopdracht, ophalen vanuit het Zielssysteem.

 

Ga staan voor wie jij bent, je NSK-reeks
lijn xbrain

 

Nieuw Systemisch Werken kan tevens toegepast worden op jouw Nine Star Ki-reeks. Je ervaart hoe het is om jouw eigen vorm aan te nemen en wat jou daarin nog belemmert. Wat heb je nodig voor een goede doorstroming? Voor meer vitaliteit? Waarin ben jij uniek? Schoon jouw eigen systeem op en word Vijf Elementen rond met een NSK-systeemopstelling.

Ontdek jouw levensmissie
lijn xbrain

 

Is het nu de tijd om ballast terug te geven aan het systeem zonder jouw systeem ermee te belasten en te gaan staan voor wie jij bent? Is het nu de tijd om je systeem op te schonen en het leven hier op aarde echt te gaan ervaren met veel meer gemak en plezier? Gun jij een generatie na jou die niet meer "jouw" issues uit hoeft te werken?

Zet dan vandaag nog de eerste stap: maak een afspraak voor een systeemopstelling en ontdek het Nieuw Systemisch Werken.

Het onzichtbare zichtbaar


Sta jij net zoals een boom stevig geworteld? Of val jij bij ieder zuchtje wind om? En heb jij weleens naar de ringen van een boom gekeken? Ook wij mensen gaan verder dan alleen onze "bast". In de Westerse wereld wordt vaak alleen maar aandacht besteed aan de buitenste ring, het zichtbare, maar ook de binnenste ringen zijn van belang. Hierin liggen jouw kwaliteiten en ervaringen vanuit vorige levens verscholen. Ga met het nieuwe Systemisch Werken naar jouw kern en omarm alles wat er is!

Nieuw Systemisch Werken systeemopstelling ringen van een boom

"Met Nieuw Systemisch Werken ga je naar jouw diepgewortelde essentie!"

Nieuw Systemisch Werken systeemopstelling bast van een boom