COACHEE!-spel

COACHEE!-spel

Een vleugje magie voor iedereen van 8 tot 88 jaar
lijn xbrain

 

Tijdens de Magie van Kindercoaching heb ik gebruik leren maken van het COACHEE!-spel. Ik heb ook een licentie om met dit spel te mogen werken. Het is een inspirerende tool die jou op een prachtige en energetische wijze ondersteunt om jouw pad inzichtelijk te maken.

 

Wat leer je?
lijn xbrain

 

Het COACHEE!-spel kan gespeeld worden met kinderen (vanaf 8 jaar), jongeren en volwassenen en geeft op een rustige en veilige manier informatie over jou, de situatie waarin jij je bevindt en de hulpvraag of levensles die nu bij jou speelt. Het spel bevat vragen en opdrachten rond de thema’s:

  • gezin en familie
  • kwaliteiten en talenten
  • emotionele ontwikkeling
  • de hulpvraag
  • school
  • het zelfoplossend vermogen

Vragen?


Heb je nog vragen voordat je je wilt aanmelden? Stel ze gerust en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook altijd eerst een kennismakingsgesprek met mij aanvragen. 


 

Brus, ervaringsdeskundige, expert en jongerencoach Debbie Vink
Ik zie je graag! Debbie Vink

Bel of App mij gerust!

06 - 2124 8485

"Open je ogen en ontdek de Magie van het leven.
Sluit ze en ontdek de Magie in jezelf."

Ontdek jouw kracht
lijn xbrain

 

Wil jij weer in jezelf gaan geloven? Wil je ontdekken hoe mooi en talentvol je bent? Wil jij jouw veerkracht vergroten en echt in jouw kracht gaan leren staan? Ga dan samen met mij mee op avontuur. Een avontuur waarbij jij aan zet bent en ik je liefdevol begeleid en aanmoedig.

Het COACHEE!-spel 


Kinderen, jongeren en volwassenen die het spel inmiddels hebben gespeeld zijn enthousiast.

COACHEE!-spel